64

asa sa fie. I-am dat un sut in cur azi Muzei, la care a iesit un fas, rasuflat, cald, ranced, ca o bere dupa o zi in care a stat la soare fara capac. Si motanu’ azi a zacut ca un porc, a mai scos doua-trei miorlau, si somn frate, ce sa se joace, se joaca noaptea cu nervii mei, cu clanta de la usa, cu cablurile de la boxe, cu ce dreq vrea pla lui. Da apropos’ de animale, aia dintre voi care mai au vre-un animal de “companie” (ce de-am pixu suna… de parca animalu’ ar fi curva), daca vorbiti de animal in engleza, cum ii ziceti HE/SHE sau IT? Si daca e prima varianta, (he/she) chiar merita sa-l jigniti in halu ala, nu credeti ca un “it” e mult mai curat?

To be continued; Mi-i somn de pic

Continuare…

Asa de vineri pana luni mi-ar place sa aud piese noi (in sensu de nemaiauzite de mine), asa ca am sa va rog sa-mi postati un link, sa-mi fac idee cam cat de nestiutor pot sa fiu, adica, promit sa recunosc daca nu cunosc piesa postata de voi!

Week-end placut sa aveti, sa lasati problemele sub mesele carciumelor in care mergeti sa beti :P, respectiv prietenele/prietenii legati strans de un stalp la intrarea in crasma, dati de baut unui necunoscut / unei necunoscute, legati-va de persoane necunoscute, plecati de la masa fara sa va achitati nota, puii mei … Have funn people! Like what the fuck,  plec din cj maine, si nu vreau sa va aud luni ca a fost fain in week-end, vreau sa aud ca a fost un week-end dement!

Nu va drogati aiurea! Consultati graficul inainte 😀

Advertisements

One Response to “64”

  1. eu mai nou ascult mary j blidje – i am
    si tony braxton -yesterday
    eu sunt o persoana care accepta orice gen de muzica atata timp cat suna bine!:)noapte buna zoli..pup pisicu tau mic:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: