Aspiratorul

Am aspiratorul meu, si nu o zic sa ma laud, ci sunt curios cati dintre voi v-ati cumparat aspirator? In mine exista dorinta de a-mi cumpar aspirator de foarte multa vreme, imi place idea unui aspirator care sa ridice parul vecinilor de sub mine, stiti, genul de aspirator care sa soarba parul de pisica, dar la nevoie pana si pisica…

Si cu gandul asta pornesc la supermarket, cu lista de cumparaturi in buzunar, sa nu uit ceva, (ca deh’ daca nu-mi fac lista me enervez ca de ce nu mi-am notat!) iau bilet de bus (3,5 Ron la Cj mai nou deoarece aaaa…. asa vor ei, si ne dau ce au ei mai bun… nimic), bag muzica in urechi, ajung intr-un tarziu in polus (za big mall) unde imi fac o plimbare extended… prin n’spe magazine, cu o moaca horror (da .. azinoapte m-am betivanit de numa’) plictisit si tarandu-mi picioarele dupa mine, cu gandul la… haine, mancare, usa de acces motan catre balcon si balcon catre motan, ma invart de nebun incerc haine, si intr-un final ajung…

In inima lui domo, in fata unui aspirator, frumos, visiniu, cu filtrare fara sac (sacii de hartie sunt echivalenti cu cerneala de la imprimante), il demontez, ma uit la toate componentele demontabile fara o surubelnita, sunt happy, vreau sa o cumpar dar apare intriga intruchipata intr-o domnisoara de 1.50 inaltime, bruneta (si la fata si la ten), o intreb, imi raspunde, ii zic vreau, imi zice nu-i bun.

Calm o intreb ce-mi recomanda, si fata incepe sa ma ghideze si mister mister mister …. (detalii tehnice care ma depasesc pe mine, eu lucrand cu calculatoare) si ma trezesc in fata busului cu o cutie mare in brate, in care era un aspirator, cu turbo perie, si mega sac si cu creieru varza, incapabil sa ma gandesc la altceva decat… plm mi-am luat aspirator. Urc in bus, compostez biletu desi era acelasi cu care ajunsesem and go on.

PS: Motanu inca mi-i pe vf dulapului, cu o altitudine de 2800 mm, situat in masivul apartament din curbura zorilor, in tinutul clujului, unde sta probabil mort de groaza.

3 Responses to “Aspiratorul”

  1. si matza mea tot pe dulap sta socata cand scot aspiratoru!

  2. Oare cand va apare primul aspirator cat-friendly ?

  3. nu cred ca va aparea, numa daca va avea ceva amortizor de sunet, dar nici asa nu-s convins, o sperie si forma lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: