Navigand prin creiere

Partea intai

Nu pot fi sincer, fara ca sa doara pe cineva, undeva. E o binecuvantare, si un blestem sinceritatea, si iti trebuie sange, o gramada de sange rece ca sa poti sa chill…. dupa.

Ne trebuie o revolutie ca sa putem sa ajungem oameni din nou, si trebuie sa ne cream un set de valori noi, si bine infipte in curu tuturor. Pentru ca regulile sa fie reguli. NU ma refer la legi, politicisme, rahaturi de genu, nu, ci la norme si valori de bun simt. De ce am zis ne lipseste … pentru ca s-a ajuns in punctul in care oti face orice cacat, si daca ai papagal, te scoti. Si pentru ca nimeni nu se mai baga. Rari sunt oamenii care sa isi apere un punct de vedere pana in panzele albe, indiferent daca au sau nu au dreptate. Nu au dreptate, nicio problema, reactia normala e sa le explici, sa le arati ca ba – gresesti, dar prefer sa-l las sa lupte pentru o cauza (aberanta sau nu) decat sa nu aibe coaie sa-si zica parerea …. ma intorc la sinceritate.

Stiu si recunosc ca sunt si eu naspa, cu doua fete, cu intentii ascunse, tipicar, ce mai … un jeg de om, fara coloana, ma joc cu altii, cu mandria lor, cu sentimentele lor, cu ce au ei mai sfant (in caz ca au ceva) si mai ales (partea mea preferata!) imi place sa le vad punctele slabe si sa-i fut, unde-i doare mai tare. Si le vad.

Da la lista de mai sus … se mai adauga mincinos, tradator, cam tot ce e mai nashpa.

E momentu in care trebuie sa-l introduc pe “DAR”

Nu o voi face. Nu vreau sa ma justific, sau sa-mi indulcesc existenta. Asa ca ma bag si mai tare in subiect, si va sfatuiesc sa faceti si voi aceleasi cacaturi. Merita! Merita! Merita!

Partea a doua

Aveti limita? La capitolul bun simt… ? Va lasati deseori calcati in picioare, sau sa va faceti de cacat intentionat? Straluciti, sunteti imaculati, sunteti ciudati ?> sunteti normali / (fuck capitolul de normalitate … nu e definita nicicum)/ aveti ceva de-al vostru, care sa fie legat de bun simt si de ceea ce intelegeti voi prin bun simt. Chiar asa … sa facem o medie a chestiilor bune si rele  … care e bunu simt, e legat cumva de simtiri? Cat de performante va sunt simturile, si cand le-ati dus la verificare metrologica ultima oara ? (stiu ca eu nu am fost niciodata, dar nici nu am pretentii de la mine sa am bun simt, deoarece sunt o secatura, un clown, un nimic… )

Partea a treia

Am inceput sa imi pierd simtul umorului. =))

Advertisements

5 Responses to “Navigand prin creiere”

  1. bree! ma luat asa o astenie.. ca iti pot raspunde la intrebarile tale folozofice..ce naibilea te-a apucat?

  2. imi plac etotusi cum te exprmi asa ca mai trec pe acilea, poate treci la sentimente mai bune.

  3. Da, vor fi sentimente mai bune, dar toate la vremea lor!

  4. azi, nici un sentimnet?!

  5. :)) in sfarsit, ceva interesant de citit!

    (ma refer la blogul tau, in general)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: