The A-tractor

Ce este the A-tractor?

Este o masinarie foarte complicata, atata de complicata incat numai dupa ce ai folosit-o prima data iti dai seama ca nu exista chestie mai simpla.  Stiti din ce se construieste The A-tractor?  Din dorinta universala de atragere, in pat a unei persoane, din dorinta de a imbratisa pe cineva noaptea, din felul in care rostesti cuvintele, poate chiar din procedeul de legat sireturi, sau felul in care scoti sunete cat timp stai pe buda.

Poti fi orice, oricine, oricand, oricum, in proces de vanatoare a urmatorului partener (urmatoarei partenere) de “mirosit” placerile vietii combinate cu criza economica, si sa fi perfect. Nicio sansa de reusita, fara The A-tractor… deci nu merge … toate semnele arata spre happy end, toti te incurajeaza, e incredere deplina in fortele proprii, da’ nix… ioc,  nada, nimic, nu.

Dupa cum vedeti, A-tractor-ul, face un singur lucru si anume strica. Strica distanta dintre doi oameni, dezactivand cacatul acela pe numa spatiu intim, protejat prin nazuri de obicei. De asemenea desfiinteaza tensiunea superficiala de pe corpul celuilalt, nemaifiind nimic interzis/inoportun/intangibil/invizibil.

Asta ma intereseaza, care a fost punctul in care ati fost loviti(te) stricati(te) de A-tractorul celuilalt, sau cum ati lovit, cum ati simtit ca s-a dus tensiunea, puteti sa descrieti stimea aceea de secunda in lux de detalii, cate ganduri v-au trecut prin creier la prima ciocnire a buzelor, jeez … nu intru in detalii, ca va rositi si treceti sa-l cititi pe petrov, sau pe creatrixa, care cum…

Exemplu:

O portocala. Si atat. Portocala a fost un A-tractor … desavarsit.

© 2010 Rasta Man

Advertisements

One Response to “The A-tractor”

  1. Nice concept; cred ca nu reusesc sa “prind” poza.

    A-tractoru’ o fost un tren. Concert, povesti, plimbari, emotii…tot “preludiul”…and then that fuckin train – care pleca: imbratisare de mii de sensuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: