Messenger

Ce se intampla cand vorbesc cu cineva pe messenger? Vorbesc, sau scriu? Nu-mi dau seama, zau, e altceva. Si persoana care sunt in fata messengerului e probabil proiectia mea in cuvinte, e suma tuturor erorilor pe care le-am facut tastand, e persoana mea trecand printr-o placa de retea, router, switch-u ISP – ului, fibra optica a lu D-zo – refacandu-ma sub forma de text pe un monitor, dupa ce bine-nteles am trecut iar prin cateva dispozitive de transformat, semnalul luminos sau electric, digital sau analog, viu, sau mort. Practic, daca eliminam toti intermediarii din poveste, e comunicare limitata intre doua creiere. (Oricum e comunicare intre creiere … pe baza … simturile-ti transmit doar informatia, creierul “vede, miroase, aude etc”)

Si creierele… cauta modele, modele pe care le-au invatat in experienta lor, si nu se lasa pana nu gasesc un model. De aceea, probabil, exista dorinta ardenta de a afla modelul creierului de dincolo de intermediari. Ce cred eu ca se intampla intr-o conversatie de messenger, de tipul “hai sa ne cunoastem”…. o incercare disperata de a fute o gauta vizibila in creierul de dincolo, astfel incat sa ramana urmele creierului tau, plm … daca nu incape pe gaura cheii o bomba termonucleara, un glonte cu cap exploziv tot incape (echivalentul unui clip cu peste 2mil view-uri pe tube) … s’apoi te duci cu bomba (de cunostinte) la prima intalnire :))

Dar sa ne intoarcem la messengeru nost’ de toate zilele… care am impresia ca e a treia spirala ADN a noilor nou-nascuti, stiti ce efect poate avea o imbratisare de messenger Vs o imbratisare normala de exemplu ? Credeti-ma am experienta la imbratisari, online, si offline deopotriva, si deseori, o imbratisare de mess inseamna mai mult decat o imbratisare live. Asta mai ales la femei, si practic, daca e de la creier la creier, e mai pura imbratisarea online decat cea offline (nu apare erectia, de exemplu, si nu zdrobesti minunile lor delicate la pieptu-ti badaran 😛 ).

Urasc messengerul 63 %. Restul e film american de dragoste.

Va urma, candva.

© 2010 Rasta Man

Advertisements

5 Responses to “Messenger”

  1. eh,na?
    pai si cum aceasta ura? cine/ce te-a adus in starea asta?

  2. Nu pot pune degetul pe o persoana, si nu e o stare.

  3. din bucatarie Says:

    Tzucu-te-as, ce teoretician digital te-ai facut cand ai crescut mare

  4. And it’s exactly what the planet needed.
    >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: