Gorgeous beings

Cate un pic din fiecare, asezate fara nicio noima.

Mi-am dat muzica incet, abia se mai aude, am baut doua cafele, si am fumat trei tigari. Imi e rece la maini, si simt o oarecare oboseala, combinata cu somnolenta si cu foame, e vraiste camera in care stau, hainele zac aruncate in toate partile, masa din fata mea e plina de maruntisuri aruncate exact unde trebuie, covorul de sub picioare e plin de firmituri, fire de par si scame, si lumina de afara imi bate in ochi, dar mi-e prea bine in fotoliul de piele visiniu-inchisa, cu trei pernite la spate, sa-mi intind mana sa trag draperia.

A urmat o perioada moarta, m-am dus in bucatarie, mi-am ales o scrumiera cu care mi-am imbogatit haosul de pe masa, dupa doua degete zdrobite si trei tehnici de aprins focul la bricheta, am reusit sa-mi aprind tigara, am si fumat-o si mi-am tras dracu’ draperia.

Si m-am intors in vama pentru cateva clipe, in cortul plasat pe plaja, ametit de vin, si gandindu-ma de ce dracu are pulpele atat de ferme, si de ce naiba fac ceea ce fac, ce frumos lumina marea, redand radiatiile absorbite in timpul zilei sub forma unor luminite verzi, cand indrazneam sa o tulbur cu miscarile mele stangace. Era cald, foarte cald, atat de cald incat am fost nevoit sa ma dezbrac, in inchisoarea ei, unde singura fereastra se contura sub forma unui laptop, si patul era incet, incet invadat de viermi. Predomina calmul, calmul acela linistitor, adanc, ca si cum te-ai afla intr-o mina, umeda, cu temperatura constanta, ferit de toate radiatiile la care esti supus zi de zi, ferit de sunete, ferit de probleme, avand doar o singura directie, cea pe care ti-o dicteaza frontala, si nimic mai mult, insa stii, ca esti sub pamant, si viata ta depinde doar de rezistenta copacilor care acum formeaza traversele de lemn de deasupra capului, insa nu mai conteaza decat momentul in care te scufunzi in ea, si ii auzi gemetele, simtindu-i palmele transpirate, si mirosul de calm si de cald si de acasa, si te lasi ademenit de rasul acela copilaresc, cu care te-a cucerit in acel local de cacat, in care muzica era prea puternica sa poti schimba o vorba, si sa poti lasa impresia ca esti beat si sarit de pe fix, impresie cu care cuceresti, si cu care te infigi in sufletul ei, profitand de naivitatea pe care ai mirosit-o instant.

Si se jura ca nu fura.

Dar scoate animalu din gura, si te trezesti intr-un carusel, cu senzatia de greata, si tot ce poti sa-ti doresti in acel moment e sa borasti toate momentele in care ai ejaculat in ea, pentru ca tu te-ai urcat singur in carusel, si ai platit si biletul, si te-ai supraestimat cautand iluzia endorfinei, si te-ai trezit in centrifuga dorind sa vezi luminita de la capatul tunelului, inainte de lesin. Poate nu trebuia sa-mi pun lantul in jurul mijlocului, si eram catapultat, dadeam cu mandibula de asfalt, si terminam cu fata sparta.

Am fumat a doua tigara in camera, mainile-mi sunt sloi, si admir florile de mar de pe balcon, am ajuns in camera de sus, si o pisica imi da tarcoale pe balstrada, cu codita ridicata, salutandu-ma cu un mieunat scurt. Aerul e proaspat, si se aude un susur de apa din departare, e pustiu pe strada, si soarele de primavara imi incalzeste incet fata. Pisica profita de plapuma pusa la aerisit, si se aseaza gratioasa pe ea, intinzandu-se scurt inainte sa se faca rotocol si sa adoarma. Ma pun in genunchi si incep sa zic o rugaciune, dar nu reusesc sa ma concentrez decat la coapsele ei, care-mi strangeau capul, incercand sa-l zdrobeasca in timp ce ii lingeam cu nesat clitorisul parfumat, si-i mangaiam burta cu mainile, cautand sa simt fiecare miscare pe care o face, si incercand sa aman pe cat posibil momentul in care totul se va termina, intr-o juisare indelungata.

Ce frumos ma umpli 2010.

Va urma…

© 2010 Rasta Man

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: