life —-50%—- death

Somnolenta continua, lipsa de chef, si senzatia de mahmureala, greata ca un felinar care palpaie, sfori de care incerc sa ma agat sa ma ridic de pe fotoliu, si care-mi raman in mana, imprastiind prin aer in timp ce cad, particule mici de praf si scame, amintiri care n-au nici inceput, nici sfarsit. M-as scufunda sub asternuturile calde, dar somnul stiu ca nu ma mai viziteaza pana diseara, m-as apuca de curatenie, dar n-am niciun chef sa trezesc la viata putea de aspirare a catelului cu sac textil, asa ca incerc sa ma conving sa ma curat pe mine mai repede, cu cafea si cu tigari, in speranta ca-mi vine cheful de facut dus.

Dar nu se opresc aici dragalaseniile din viata mea, nu nu… parasind camera imi vin in minte colegii de apartament, care imi starnesc compasiune si ura in acelasi timp, mai e masina care merge, dar refuza sa imi dea caldura, locul de munca …. eh … e ok si toate cele, dar e part-time, banii care sunt, dar la limita, si relatie …. eh’ relaaaaatie, care este si nu este.

Morala, e urmatoarea: imi torn cafeaua de dimineata in cana, si imi dau seama ca nu mai am zahar. Si imi zic “perfect”!  Live and let die!

 

Advertisements

5 Responses to “life —-50%—- death”

  1. ti-aduc? zahar?

  2. Nu. Sunt capabil sa renunt. Si nimic nu-i mai frumos.

  3. Stiu eu ceva mai frumos:

    🙂

  4. ce inceput pesimist:(

  5. Ce inceput pesimist, amanta ta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: