Identitatea de plastic

Probabil este ultimul deceniu, in care umblam pe strada, printre necunoscuti. Acum, deja ne-am familiarizat majoritatea dintre noi, sa dam drept cunoscuti, printre necunoscuti, sa avem prieteni pe retelele de socializare, pe care nu-i cunoastem, dar … suntem prieteni. Sunt convins ca in catva ani vom fi in stare sa ne recunoastem “prietenii” pe strada, din simplul motiv ca web-ul se muta pe strada. Da, intre noi. Si unii vor spune ca s-a mutat deja, dar inca n-a ajuns la noi. Si cand va ajunge, probabil vom fi toti legati, macar prin prieteni comuni.

Si de aici, avem exercitiu de imaginatie: te uiti la persoana din fata ta prin ochelarii cu rama groasa, care i-ai luat de la Oser, ca n-ai avut bani de lentile de contact SoKia (Sony cu Nokia) cu “Enhanced Life View 3”, si ochelarii, masurandu-ti nivelul de transpiratie din spatele urechii, se activeaza, iti citesc miscarile globului ocular, scaneaza formele si dispozitivele persoanei din fata ta, si-ti afiseaza in timp real date exacte despre aceasta: Nume sau nick, functie, inaltime, greutate, eventual daca sunteti sogori, si go wild imagination! Probabil insa ca dispozitivele bioelectronice ale persoanei din fata, vor fi si ele la fel de capabile sa … minta.  Asa ca… probabil se va ajunge la un sistem de rating al persoanelor… Si, persoanele cu rating mai mare vor avea mai multe …..

Bucurati-va de ziua de azi. E ziua lu Yankee. La multi ani mo!

Advertisements

One Response to “Identitatea de plastic”

  1. mersi, bro.
    mah, o obiectie am de adus… ce dreq faci cu ochelarii aia la sauna, sau pe plaja, sau in Krajczar? iti zic eu, nik! tot la “ASL, pls” ajungi : ))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: