Harem 2.0

Dex zice asa:

HARÉM, haremuri, s. n. Totalitatea cadânelor unui mahomedan poligam. ♦ Parte a casei rezervată cadânelor.

Io zic insa:

Subiectul acesta in general ma face sa zambesc, si sa-mi desfasor scenariile clasice bine intiparite in minte, astfel, rareori reuseste cineva sau ceva sa ma surprinda in orice fel si traiesc cu senzatia de “mda… cunosc” in 93,5% din cazuri. Rar e cand aud/vad/simt ceva ce sa ma scoata de pe traiectoria mea, in ceea ce priveste relatia dintre doi oameni.

Si asa ma trezesc plin de povesti, traite de mii si mii de ori de oameni pe care-i cunosc sau nu, terminate deseori cu o casatorie, sau o logodna, asta in cazul fericit, sau un simplu concubinaj, (ce cuvant ciudat de altfel, ma duce cu gandu la cuib si ceva animale care traiesc acolo… un fel de sobolani nedezvoltati, gri, din care se vede botul roz, cu mustati mari, dar lipsesc ochii, membrele blana … brrrrrr) anyway, in zilele noastre (in)cultura noastra implantata din mosi stramosi, ne face sa asociem relatia de cuplu dintre doi oameni terminata in casatorie cu implinirea in viata si succesul, si confortul emotional, armonie etc, dar … cred ca desi e foarte frumos si romantic, si e visul oricarei fete/femei… sa-si gaseasca printul pe cal alb, casatorie cu toate chitibusurile, e un pic depasit conceptul. Da, inasasi relatia de lunga durata intre doi oameni e oarecum depasita.

Cred de asemenea, ca in secolul al XV-lea, era super ok sa te casatoresti. In satu’ in care locuiam pe atunci erau trei sau patru optiuni, patru fete si poate o curva (preacinstita si aia), toata lumea stia tot, probabil mai bine ca tine, si inevitabil trebuia sa te multumesti cu una din cele cateva fete. Purrfect… Mariaj, copii, cultivat gredina… mno’ mai calcai pe bec cu preacinstita curva… si toata lumea vesela, insa in 2011 nu ai 3 optiuni, ai 300 de optiuni, si ajungi sa vezi partile bune (uzual astea se arata pe retele de mesagerie instantanee sau retele de socialoizare) si mno.. ramane cazu fericit de-ti alegi 10 speciale, din care va trebui sa te multumesti cu una (si preacinstita fuckbuddy) …si te casatoresti, si ai copii, si ramai cu sechele tot restu vietii ca n-ai ales o alta, sau alta, sau altaaa… si … casatoria e doar un exemplu … mergi si-ti iei un laptop, da stii ca e altu mai bun, si nu ajungi sa-ti iubesti laptopu ca si cum ar fi “cel mai bun laptop” (ei asta poate pentru 6 luni, maxim)

Si asa … am ajuns la o concluzie. Vreau harem 2.0 … adica … cred ca oamenii de o seama cu mine, sunt destul de deschisi la minte sa inteleaga ca nu vreau sa ma fut cu zece femei deodata. (Eventual, pe rand) dar postu asta nu-i despre sexu in grup. Si nici despre fidelitatea inteleasa in mod clasic, pentru ca dragi masculi, si fetele au dorinte pe care nu aveti cum sa le satisfaceti, si stiu, asa ceva nu se recunoaste. Pot sa fiu cel mai bun, la toate capitolele, dar si atunci va apare unu neajutorat, pe care femeia ta il va fute din compasiune, de aceea ca simte ca e nefericit, si am dat un exemplu banal. Da! Eu zic ca e posibil azi, in 2011 sa intelegi asta, si sa inteleaga si partenera ca ea nu iti este suficienta. Si asta e in principiu, conceptul de harem 2.0, un compromis pentru oameni inteligenti.

Sugestii ? Reclamatii? Baga comment!

Advertisements

5 Responses to “Harem 2.0”

 1. Fie dom’le!
  Eu votez pro.

 2. fiercedenial Says:

  Ai vazut filmul one , two .. many women 😛 ?
  Sau sex and death 101 ?
  Depinde cu ce-ti ocupi timpul nu numai numarul de femele marcate :))
  Need to love ? overated 😛

 3. fiercedenial Says:

  lol fute din compasiune

 4. @ fiecedinaial — ? Adica Huh? WhAT? cE MAAAA?

 5. Da femeia f*** din compasiune! Un barbate f*** din pasiune! 🙂 2011 un an greu ca 1054 etc, etc…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: