Pernițe.

Vorbeam cu o prietenă, despre confort, și la un moment dat discuția a ajuns într-o zonă călduță. Descoperisem avantajele unei perne puse sub picioare întinse pe birou, și începusem să-mi caut mental locuri unde ar fi binevenite niște pernițe noi, mici pufoase, și calde. Și mi-a venit ideea să fac rost de pernițe mici si pufose pufoase pufoase, să le așez frumos pe bancheta din spate a mașinii.

Clar … următoarea întrebare din partea ei a fost dacă folosesc des bancheta din spate a mașinii, pertinentă întrebarea, stau, mă gandesc o secundă, și-i zic ”Nu.” Și încep un adevărat proces de introspecție, să descopăr de unde vine nevoia mea, de a pune pernițe pufoase pufoase pufoase, pe bancheta din spate a mașinii, și ajung la o concluzie: Pentru confort, și nu pentru confortul pasagerilor, nici pentru atragerea potențialelor partenere care să fie mișcate de sensibilitatea mea, ci pentru confortul meu mental. Da frați și surori, mașina… ca pentru orice bărbat, e un refugiu mental foarte des folosit, si dacă mă gândesc la mașină, vreau să mă așez mental pe bancheta din spate, pe multe multe multe pernițe pufoase, și să fumez.

Și dacă există locuri/lucruri/persoane la care nu vă gânditi destul de confortabil, băgați pernițe.

Multe pernițe vă doresc.

Advertisements

3 Responses to “Pernițe.”

 1. masina daaaaaa
  drumul
  muzica
  tu si drumul
  meditezi conduci fumezi
  relaxare
  super !

  PS da-le in pula mea de pernitze

 2. No go, inca mi-e demontata scrumiera, s-a ars beculetul care o ilumina…si imi zac toate bucatelele din bord pe bancheta din spate 😀

 3. acolo ingramadite cu pernitele?
  fericitele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: