O zi goală.

Zi în care toate se petrec normal.

O zi fără surprize, în care nu apar scurtcircuite, toate lucrurile se leaga într-o armonie monotonă, fără nuanțe care să îmi pună în funcțiune emisferele cerebrale, până și răceala s-a încăpățânat să-mi înfunde urechile, să nu ma pot enerva din cauza ventilatorului laptopului de la lucru. Nicio tentativă de flirt, niciun chef de povești ero(t)ice pe mess, nici pofta de mâncare exact când se sărbătorește ziua de naștere a unui coleg, nici medalionul sub formă de scoică spaniolă a domnișoarei de la recepție, nici să mă bucur de succesul/eșecul lui arhi, pleoșteală desăvârșită, de marți.

Nici măcar sexul în grup nu mai e ce a fost, copiii din ziua de azi așteptând rezumatul evenimentelor care trebuiau să se întâmple (eventual relatare foto-video), direct pe blog, avizi de o poveste savuroasă, și dezinvoltă, și chiar dacă ar fi avut loc, identitatea persoanelor care ar fi participat, ar rămâne la fel de secretă, ca și habiturile lor sexuale, deci ce aș putea scrie ar fi despre mine, și nu știu cât de interesați ați fi de mine.

Cred sincer, că cea mai bună soluție pentru momentele trăite așa, e o sticlă de tărie, servită de o chelneriță grasă, într-un local plin de fum, prost luminat, rece, si cu o coloană sonoră similară cu clipul de mai jos:

Advertisements

3 Responses to “O zi goală.”

  1. edellweiss Says:

    I feel you Zoli ❤

  2. Sunt in asentimentul tau. De doua zile bolesc 😀
    p.s ia Teraphlu 😉

  3. Poi am sa trec de la GigaFlu la TeraFlu daca nu mai am spatiu. Pana una alta ma tratez cu ceapa, ceai si C (sub forma efervescenta)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: