Țîțobaur.

A fost odată ca niciodată, o fată. Și un băiat. Și încă o fată. Dar pe asta din urmă nu o cunosc, deci nu vă povestesc de ea. Și nici pe tip nu îl știu, deci nici despre el nu vă pot spune prea mult.

Dar să revenim la fată. Era de o frumusețe indescriptibilă, așa că mă simt incapabil să o descriu. Vă rog să va imaginați cea mai frumoasă fată. Și acum rețineți imaginea, faceți-i printscreen mental, salvati-o in dosarul cenușiu al creierului, pe hipotalamus, deschideți-l cu photoshop, și atașati-i o aluniță sub un ochi (sau sub ochi dacă v-ați imaginat-o cu un singur ochi, fantezia voastră, plm). Acum aveți deschisă prințesa, trebuie să o salvați, nu de la moarte, ci în formatul vostru preferat, optimizat pentru net de preferință. Puteți să mi-o trimiteți, nu cu caleașca ci pe mail. Asta în caz că reușiți să o transferați cu degetele din creier în calculator. Cea mai faină prințesă o printez, o scanez, și o pun pe blog, printu vi-l trimit, în ramă. Parol!

Prințesa (distrusă psihic de câtă reclamă i-au făcut în manele), a apelat  la o rețetă marca antena 2 pentru refacerea imaginii ei, și a decis să-și schimbe look-ul mărindu-și sânii, dar și-a uitat gps-u acasă și a confundat indicatoarele, oricum drumurile din pădurea nesfârșită arată mai bine decât cele de la noi, însă ceea ce vreau să zic e că arată toate la fel de bine, și în loc de Sânobaur, a ajuns la Țâțobaur. Și ăla o fost mârlan, a adormit-o cu cloroform, i-a tatuat buzele , a făcut-o dependentă de solar. Și prințesa n-a mai zis nimic,  s-a împăcat cu maneliștii,  s-a suit în BMW, și trăiește fericită și astăzi, dacă n-au omorât-o dujmanii. Mâncațaș.

D-l Trandafir

Advertisements

5 Responses to “Țîțobaur.”

 1. trebuia sa adaugi “aceasta postare e un pamflet, daca nu te regasesti in personaje stai lnistit – inseamna ca nu esti unul din ele”

 2. What the fuck have I just read?

 3. Da … am citit si eu, si am ramas cu dungi.

 4. a hahahahaha :))))
  hahahahaha
  reeevenind….ce naiba?!?
  hahahahah:))))))

 5. Cred ca raceala a ajuns la creier, si l-a facut superconductor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: