Post nou, același blog.

Ce se află sub cămașuțele negre, ar trebui să rămână sub cămășuțele negre. Și mai mult decât atât, cămășutelor negre le recomand fermoar, dar dacă nu este posibil, protejați-vă ochii cu mască de sudor, deoarece pielea albă, dintre nasturi orbește, mănâncă retina, și te lasă incapabil să simți orice. Poți eventual să-ți închizi ochii, sperând să-ți vezi interiorul pleoapelor.

Dar nu văd nimic, ni-mic, niiic, niiiiiiimic, eh, poate, un pic acolo, o fracțiune de… îmi imaginez o piață de mașini, ca un bar plin de oameni. Mașini de toate felurile: berline, combi, mici, mari, de marfă, decapotabile, vechi și noi, așa ca oamenii într-o crâșmă: mici, mari, toate culorile, de marcă, prefăcuți, peticiți sau scoși din cutie, dați cu ceară sau cu diverse parfumuri, ieftini sau scumpi. Și ar mai fi bișnițarii, si oamenii onești, tot așa și în crâșmă alter ego, sau ego. Toate astea în binecunoscutul miros de mititei, și în balsam de manele, sau în crâșma, miros de fum, și aburi de alcool, în încecarea disperată de a vinde marfa cât mai scump.

Și ajuns în târg, începi a-ți căuta mașina, și îți găsești una care corespunde vizual, te îndrepți către ea, și ești luat în primire de bișnițar, care începe să te îmbârlige, dar nu înainte să-ți facă profilul psihologic bazat parte pe povești de la maeștrii bișnițari, parte din experiența lui, parte din cum arăți tu, ca potențial cumpărător. Autovehicolul deja, trece pe planul doi, dorința manifestată de tine, pe planul întâi. Și aici, începe lupta, cu cât ciulești mai mult urechile la poveștile bișnițarului, cu atât mai multe șanse să iei o mașină proastă. Și mai mult de atât, cu cât mai frumoasă povestea, cu atât mai proastă mașina.

Și merg cu plăcere în crâșme, să ascult povești frumoase, despre mașini proaste.

PS: Pentru Ciulea, relatări de dimineață din balcon: Domn de 50+ ani, aproximativ 90 kg, încălțat în pantofi maro deschis din piele întoarsă, șosete gri, pantaloni de training sintetici albastru închis, geacă de fâș verde închis cu insertii de galben, păr lung alb-gri-gălbui, păr facial in culori similare, semănând la fizionomie cu arhetip de Moș Crăciun, cu cibică (ciubică, ciupică) albastru închis inscriptionată cu text-ul ”NICE”, plasă de rafie crem burdușită cu peturi de bere goale atârnând de antebrațul stâng, numărându-si banii (max 30 ron), în drum spre clopotul galben de plastic, pentru reciclat peturi și recipiente de aluminiu, ajunge lângă clopotul galben, își golește plasa de rafie de conținut, și își continuă drumul firesc, spre mini-marketul de la colț. Era demizeu, dacă peturile nu erau pline de aer, în momentul în care au ajuns la reciclat.

4 Responses to “Post nou, același blog.”

 1. Vreau heroina!

 2. noi lui nimic ii mai spunem si niiic!
  chiar si un remix cu echoes e in regula aproape oricand.

 3. @ phidas – recomand Țîțobaur injectabil.
  @ mesmeea – New updated version released. It’s a hotfix, that should solve your problems 😀

 4. Simply desire to say your article is as surprising.
  The clearness on your put up is just excellent and that i can assume you
  are knowledgeable on this subject. Well along with your permission let me to clutch your feed to stay up to date with imminent post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: