Creierelor… porniți odată!

Toată materia cenușie, aflată în cutia craniană, este cultivată și îngrășată cu ani de zile de mers la școală, facultă, etc … pentru ca să aibă impresia că e utilă.

Actually nu-i chiar așa. Creierul e un fricos, și în consecință ajunge sclav. Zic asta pentru că am avea toate resursele de comunicare necesare să nu mai mergem o zi la birou, la școală sau ooriunde altundeva unde nu ne place (dacă încă îți place să faci asta, dupa ani și ani, postul acesta nu e pentru tine). Pana mea, mii și mii de ani de evoluție, ca să te bucuri de mila altuia (lucrând la patron sau corporație etc) înseamnă că nu-ți folosești vastele cunoștințe pe care le-ai acumulat. Ce să mai zic că ești deștept de faci poc, și lucrezi pe un salariu de căcat. Sau că ai fost zeci de ani la lucru în continuu și ai o pensie de nimic. Nu sună foarte similar cu ”The Silence of the Lambs?”

Hai să fim uniți, să ne iubim, să avem grijă unul de celălalt, și să dăm muie la cei care zic că așa nu se pot face bani. Simplu zic eu!

Hai materie cenușie, că e momentul în care se poate orice. Adică ce plm ai de pierdut ?

6 Responses to “Creierelor… porniți odată!”

  1. Usor de zis, greu de facut. Aia care se afla sus au mai multa materie cenusie decat cei care lucreaza pt ei.

  2. @Razvan:
    Normal asa ar trebui sa fie, dar nu asta e ideea. Si aia care se afla sus merg la lucru, deci chiar daca-s lideri in turma, tot din turma fac parte. De ce sa mergi intr-o cladire sa “lucrezi” ? De ce sa ai program? La ce ajuta trezitul la ora fixa? Pana la revolutia industriala n-a existat asa ceva. Au trait? DA!

  3. chiar asa…ce plm ai de pierdut?

  4. salariul, de exemplu? 😀 in rest, faca-se voia noastra.

  5. care e alternativa ta domnu ca n-am priceput?

  6. @petrov Nu te-ai prins de loc. Nu e vorba de alternativa… el e scaparea din cotidian. De care ai nevoie ca sa evadezi din cotidianul la care e musai sa te intorci… tu. Si eu. Asta e meseria lui sa te scoata pe tine din rahatul in care traiesti. De rahat avem toti nevoie ca sa traim, da si de evadare… Vezi concepte Beach, Matrix, etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: