Voi l-ați mânca pe lăbuș?

Eu da.

Marea problemă a câinilor vagabonzi se poate rezolva cu ajutorul bucătăriei, și a marketingului. Dacă am preluat atâtea shaorme, kebab(p)-uri, hamburgeri și hot-dogs, de ce n-am putea prelua și carnea de câine, să zicem de ziua națională a României, să avem pe mese carne de câine, oricum îi iubim pe comunitari, (câini, nu polițiști) ne mușcă din când în când, hai să-i mușcăm și noi, nu?

Dacă tot e criză mâncăm ce avem, dacă pot să mănânce carne de câine Elvețienii, Nemții, Canadienii, Polonezii șamd, sunt convins că nu mi-ar sta în gât să ingerez așa ceva. Iepurași găsești și în pet-shop, și în vitrina frigorifică, deci următorul pas e lăbuș… e drăguț cât e mic și inocent, după care, brusc, devine gustos.

Alte opțiuni pentru utilizarea câinilor:

Taxidermia, s-ar înființa locuri de muncă, și ar putea fi vânduți câini împăiați iubitorilor de animale, desigur că nu l-ai băga în casă pe lăbuș din fața blocului pentru că-ți face mizerie, dar stai! Ia-l și du-l la împăiat, nu mai tre să-ți faci griji de nimic după aceea, nici măncare, nici plimbat, și ai salvat un câine! Yeeeeey

Vânătoare de câini, (pentru Țiriac and co, în loc de vânătoarea de mistreți), evident cu o taxă de vânătoare din care cotă parte să fie donată ONG-urilor care se ocupă de … copii cu leucemie de exemplu.

Fashion: blană de iepure, blană de câine, ar fi ceva drăguț, sau căciulă, pieptar șamd, din blană de câine (mai salvăm un miel)

Transport ecologic: pus câinele în ham, să tragă o căruță, pentru plimbări în parc.

Armată: Haite de câini comunitari, duși în zonele de conflict ar putea fi foarte eficiente în detectarea minelor antipersonal, și antitanc, în plus de asta ar lătra… producând stare de disconfort inamicului.

Toate variantele de mai sus, sunt soluții pro lăbuș. Vă aștept și pe voi să contribuiți, câtă vreme lăbuș trăiește în mizerie pe străzi, și mușcă oameni de foame.

Adoptați sau eutanasiați, dar nu-i lăsați pe stradă.

Vizitați pentru mai multe detalii Visurât, de la care am preluat clipul de mai sus.

 

One Response to “Voi l-ați mânca pe lăbuș?”

  1. Sa vezi ce placut e sa iti pimbi linistit cainele pe strada si sa te trezesti cu o haita de maidanezi agresivi. care vor sa iti atace cainele si te musca si pe tine in final…Eu i-as duce direct la azil pe retardatii care insista sa tina cainii pe langa bloc, prin scara blocului chiar, ii hranesc dar de fapt nu isi asuma responsabilitatea de a-i lua in casa, de a-i duce la medic. Asa ca iubitorilor de animale eu le transmit sa si le iubeasca pe cele din proprietatea personala, pe cele de la zoo sau pe cele ale prietenilor si sa lase hingherii sa isi faca treaba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: