Dragă Ursus

Îți mulțumesc.

Ai deschis crâșma din curtea Fabricii de bere, cum nici eu nu aș fi deschis-o. Adică pe la spate, intrarea din spate să fiu mai precis. Dar ne-am descurcat să ajungem în față. Și faină crâșmă ai mai făcut, cu candelabre din sticle de bere (goale), țevi care răsar din gresie, plasme generoase, fier forjat pe bănci, instalație de inox pusă în spatele unei vitrine, și aș putea continua, dar risc să pierd esența.

Berea.

Bună. Și la amiaz, cu capu ascuns sub umbrelă, și seara la o vorbă cu prietenii, până și concertul a sunat mai frumos de la licoarea aurie, nefiltrată și nepasteurizată. Da, e bună și la gust, ați nimerit combinația care merge cu tot, (n-am testat cu pepene, de acord), însă cu mâncare, țigări și garnitură de prieteni e bestială.

Vă recomand să vizitați Fabrica de bere, dacă sunteți din/în Cluj, să gustați specialitatea casei pe care nu o mai găsiți nicăieri în țară, și dacă tot sunteți acolo să încercați și halbele de 1 litru.

Recomandare pt Ursus:

Calea Mănăștur poate fi aglomerată, și deranjează zgomotul de la automobile. Puteți modifica gardul cu panouri transparente, să mai „diminueze” din zgomot.

Mi-aș fi dorit să văd măcar o chelneriță de 100 de kg, capabilă să ducă pe tavă 20l de bere într-o mână, și 5 platouri cu cârnați în cealaltă. Și să aibă două codițe blonde împletite, coborându-i pe umeri. Și rumenă în obraji.

 

One Response to “Dragă Ursus”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: