Unicorn cu anason.

Post dubaș.

Am avut destule bomboane, și am prins unicornul. L-am omorât cu afecțiune în conformitate cu standardele UE, și acum tot ce ne a rămas să facem e să-l preparăm, cu dragoste. Aceasta este o rețetă de unicorn cu anason, preparat la cuptorul cu pusee acute de afecțiune.

Avem nevoie de:

-una bucată pui de unicorn, un balon imens fucsia, o butelie cu heliu, gumă de mestecat, un disruptor temporal, o acadea de la un copil, un piaptăn din os de păpădie, cheie de 17, audiență de la palatul copiilor, și anason. (Rețineți! Nimic nu se pierde din unicorn, e reciclabil, dar înainte de a putea fi aruncat se golește de freoni!)

Puiul de unicorn, rămas lat, tinde să fie adorabil. Și are picioarele din spate expuse.

(poză proastă făcută cu telefonul)

Se conectează balonul fucsia cu butelia de heliu, (bag pula, iar se spala paki de juma de oră la baie, trebuie că e foarte murdar), se umflă bine de tot, și se ancorează de picioarele din spate ale unicornului cu ajutorul gumei mestecate în prealabil de copiii palatului sau palatul copiilor, și când unicornul se ridică la 134 cm de la sol, se pornește disruptorul temporal, pentru o mai bună fixare a poziției. (Înălțimea contează!)

Se ia acadeaua de la copil, se lipește de blănița unicornului, se întinde, și asemeni epilării cu zahăr se …. vedeți clipul de mai jos:

Luăm piaptănul, și îl punem la loc de unde l-am luat. Apoi deșurubăm copituțele cu cheia de 17, scăpăm de freonii meniți să mențină „cool” unicornul, le punem deoparte, inserăm anasonul pe găurile rămase de la copite cu un aparat de deep throat foie gras turbo, cum se vede în clipul de mai jos:

(Atenție să nu se spargă)

Gata!

(Pentru ca experiența culinară să fie completă se recomandă tăiatul sub limbă, unicornul se poate tăia peștișori, se consumă presărat cu praf de fluturași și buburuze aka Stardust, și se poate adăuga acid citric, calciu-fosfor, citrat monosodic sau alți corectori de aciditate. De asemenea se va tine seama de proprietățile medicale ale anasonului.)

Poftă!

 

 

One Response to “Unicorn cu anason.”

  1. fiercedenial Says:

    tell me that it won’t taste like Ouzo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: